Hjemmelaget Bernaise-saus (lavkarbo)



Bernaise hører hjemme med biff! 

Enkel oppskrift på Bernaise finner du her.

 

Dette trenger du:

1 sjalottløk 

1 stor ss smør

1 ss tagatesse

3 ss hvitvinsedikk/edikk

3 eggeplommer 

Salt

Pepper

Estragon

Fløte - kan sløyfes 

 

Slik gjør du det:

Stek løken i smøret sammen med tagatesse.

Når løken er blitt blank og fin tilsetter du edikk.

Trekk fra plata og rør inn eggeplommene, rør kraftig i minst 30 sekunder, den vil tykne. 

Smak til med salt, pepper og estragon. 

Jeg personlig liker den mild, så jeg rører inn litt fløte på slutten.

Nydelig saus på under 5 minutter!

Serverte bernaise til biffsnadder og blomkålris.

2 kommentarer

solliv

22.04.2017 kl.22:04

Så godt ut, flott oppskrift.

Victoria Larsen

22.04.2017 kl.22:41

Ser kjempe godt ut! :D

Skriv en ny kommentar





hits