Primavera fylt kylling

Oh nam!!

Dette er en sunn og smakfull rett man kan fint servere til alle i familien. 

Perfekt måte å få i barna grønnsaker også.

 

Dette trenger du:

(4 voksne porsjoner)

4 kyllingfileter

1/2 squash

Paprika  (type av eget ønske)

100 g mozarella

Salt

Pepper 

Gressløk/vårløk/løk

Chili 

Olje 

Urter

 

Slik gjør du det:

Renskjær kyllingfileten, skjær nesten tvers igjennom filetene, ca 1/2 cm mellom hver åpning. 

Krydre med salt og pepper.

Skjær paprika og squash i tynne skiver å legg der du har skjært opp fileten. 

Om du ønsker kan du bruke gressløk i krydderform/vanlig gressløk/løk og lign.

Drysset over litt gressløk, litt ekstra salt og pepper.

Perfekt om du har olje på "sprayflaske" å spraye litt utover filetene. 

Fyll med ost.

Ha gjerne litt friske urter/gressløk og lign på toppen med litt chilipulver.

Stek i ildfast form på 220°c og varmluft i ca 20 minutter.

Mens du steker kyllingen kan du ordne tilbehøret. 

Jeg brukte blomkålris og karrisaus. 

Oppskriften på sausen finner du her.

http://m.meglerfru1.blogg.no/1504332021_karrisaus__lavkarbo.html 

blomkålris lages enkelt ved å rive blomkål med et rivjern/rasp å smørsteke forsiktig i noen minutter i stekepanne med litt salt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar





hits